måndag 20 juli 2015

کنفرانس در پارلمان انگلستان با حضور نمایندگان برجسته هر دو مجلس - لزوم اقدام فوری جهت رفع محدودیتهای سرکوبگرانه در کمپ لیبرتی

کنفرانس در پارلمان انگلستان

کنفرانس در پارلمان انگلستان


حمایت از مبارزه مقاومت ایران علیه فاشیسم مذهبی
برای استقرار آزادی و دموکراسی در ایران
فراخوان به آمریکا، اتحادیه اروپا و ملل متحد:
لزوم اقدام فوری جهت رفع محدودیتهای سرکوبگرانه
علیه اعضای اپوزیسیون ایران در کمپ لیبرتی
روز پنجشنبه 16 ژوئیه در یک کنفرانس پارلمانی در سالن وست‌مینستر پارلمان انگلستان با حضور نمایندگان مجلسین این کشور از تمامی احزاب و کارشناسان و حقوقدانان برجسته، توافق اتمی با رژیم و موقعیت کنونی مقاومت ایران در مبارزه‌اش با فاشیسم مذهبی حاکم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سخنرانان این کنفرانس که به ابتکار کمیته پارلمانی بریتانیا برای آزادی ایران برگزار شد و به‌صورت زنده از اینترنت پخش می‌شد بر حمایت خود از اپوزیسیون دموکراتیک ایران تأکید کردند و خواهان لغو محاصره ظالمانه اشرفی‌ها در لیبرتی شدند.
آنان همچنین تأکید کردند که پس از تن‌دادن رژیم به توافق اتمی، جامعه بین‌المللی باید با نقض حقوق‌بشر و دخالتهای تروریستی رژیم در منطقه مقابله کند و در این رابطه از رژیم حسابرسی کند.
نمایندگان پارلمان انگلستان که در این کنفرانس شرکت داشتند، مقاومت ایران را به‌دلیل برگزاری پیروزمند اجتماع عظیم ایرانیان که با حضور بیش از 600 شخصیت و قانونگذار از 70 کشور از 5 قاره جهان در روز 23خرداد در پاریس برگزار شد، مورد تقدیر قرار دادند و بر استمرار حمایت خود از این مقاومت و تلاش برای تأمین حقوق مجاهدان اشرفی در لیبرتی، تأکید کردند.

دکتر متیو آفورد نماینده پارلمان انگلستان از حزب محافظه‌کار در سخنرانی خود در اجلاس پارلمانی لندن، با اشاره به پیشتازی مجاهدان اشرفی در لیبرتی در مبارزه مردم ایران برای دموکراسی، گفت:
 

 
سازمان مجاهدین توسط بسیاری از مردم هم در ایران و هم در خارج ایران به‌عنوان شاخص امید شناخته می‌شود.
از زمانی‌که در منطقه هندون مجدداً انتخاب شدم به گسترش نگرانی‌ها در رابطه (با امنیت ساکنان لیبرتی) ادامه دادم، من برای حفاظت بین‌المللی برای این (پناهندگان) فراخوان دادم من معتقدم که آنها طبق قوانین موجود و کنوانسیونهای بین‌المللی سزاوار آن هستند و ما در بسیاری از کنفرانس‌ها و جلسات، هم در این‌جا، هم در پارلمانها و هم در پاریس این فراخوان را تکرار کرده‌ایم. اما با ناراحتی ما شاهد 6 حمله مرگبار به آنها در کمپ‌ها بوده‌ایم.
آنها سالهای متمادی تحت (محاصره) ضدبشری پزشکی بوده‌اند ضروری است اقداماتی در رابطه با تهدیدهایی که این افراد با آن روبه‌رو هستند صورت گیرد تا موضوع امنیت آنها را تأمین کند؛ ما باید شاهد اقدامات عملی بیشتری باشیم.
اما من با اطمینان و به‌روشنی می‌گویم، توطئه‌گران در عراق و ایران روزی در مقابل عدالت قرار خواهند گرفت».
متیو آفورد سپس با اشاره به شرکتش در گردهمایی بزرگ مقاومت ایران در پاریس، اضافه کرد: «بسیار خوشحال بودم که شاهد باشم، در گردهمایی آن روز بیش از 100000نفر حاضر باشند. بنابراین نه تنها از جلسه امروز بلکه از جلسات و کنفرانس‌های اخیر در پاریس، بسیار روشن است که این جنبش نه فقط دارای محبوبیت گسترده‌تری می‌شود، بلکه حمایت بسیار گسترده‌تر و بیشتری در میان جامعه بین‌المللی به‌دست می‌آورد.
من قاطعانه مصمم هستم به حمایتم از این جنبش ادامه بدهم و در کنار برگزار کنندگان جلسه امروز این‌جا می‌ایستم. ما به حمایت از این جنبش به‌نمایندگی از طرف ایرانیان مقیم انگلستان در حوزه انتخابی‌ام ادامه خواهیم داد، که خواهان یک ایران دموکراتیک و آزاد هستند به‌جای این‌که تحت یک حکومت بنیادگرای مذهبی باشند.

سخنران بعدی کنفرانس پارلمانی لندن استرون استیونسون رئیس بنیاد اروپایی آزادی عراق با اشاره به محاصره ظالمانه علیه اشرفی‌ها و محدودیت ورود سوخت و مواد غذایی به لیبرتی در گرمای تابستان و در ایام ماه رمضان تأکید کرد که این اقدامات تحت فرمان کمیته سرکوب صورت می‌گیرد که توسط مالکی تشکیل شد و هنوز هم فعال است.

 

وی افزود: «این مسأله در حالی است که تک‌تک آنها توسط کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و دفتر همیاری ملل‌متحد در عراق ثبت شده‌اند؛ ولی طوری با آنها رفتار می‌شود که‌گویی گروگان هستند.
امروز در مجلس عوام این موضوع را مطرح می‌کنم و خواستار این هستم که محاصره پایان یابد.
این تازه‌ترین تعرض به حقوق‌بشر این افراد شرم‌آور است.
(کمیساریا و یونامی) باید هر روز در این رابطه بیانیه صادر کنند. آنها باید از رهبران جهان بخواهند که دست به‌کار شوند.
استرون استیونسون سپس از مماشات صورت‌گرفته در قبال رژیم در مذاکرات وین و نواقص توافق اتمی انتقاد کرد، و گفت:
تنها دلیل انجام گفتگوها این بود که رژیم ایران دچار خونریزی مرگ‌آوری شده بود. فساد روزافزون و بی‌کفایتی سران این (رژیم) باعث از هم‌پاشیدن بخش‌های بزرگی از اقتصاد شده بود.
تأثیر تحریمها بر روی (رژیم) ایران به‌همراه سقوط اخیر قیمت نفت باعث فلج‌شدن رژیم مذهبی حاکم بر این کشور شد. سوبسیدهای اقتصادی به‌شدت کاهش یافته. قیمت مواد غذایی رو به افزایش است در حالی‌که سران بالای این (رژیم) در ناز و نعمت زندگی می‌کنند، خشم فقرا رو به فزونی است. گسترش اختناق، دستگیریهای گسترده، اعدام در ملأعام و شلاق‌زدن، پاسخ رژیم بوده است؛ چرا که آنها از سرریز شدن خشم و نفرت عمومی که منجر به جارو کردن آخوندهای فاشیست و جلادانشان از قدرت خواهد شد وحشت دارند.
رئیس پیشین هیأت رابطه با عراق در پارلمان اروپا در ادامه سخنرانی خود به دخالتهای تروریستی رژیم در منطقه و اشتباهات غرب در برخورد با آن، از جمله تن‌دادن به دو دوره نخست‌وزیری نوری مالکی به‌عنوان دست‌نشانده رژیم آخوندی پرداخت، و سپس گفت: «شبه‌نظامیان شیعی مرتکب جنایات روزانه در مناطق سنی عراق می‌شوند؛ از جمله سر بریدن، سوزاندن زنده‌ زنده انسانها و موشک‌زدن کور به مناطق مسکونی. بعد از حدود یک سال از امیدهای اولیه که بحرانهای عراق می‌تواند از طریق آشتی ملی حقیقی حل شود و این‌که یک دولت فراگیر ایجاد شود، نه تنها هیچ اقدامی صورت نگرفته، بلکه در واقع موقعیت عراق خیلی بدتر هم شده است.
بدون جلوگیری از نفوذ رژیم ایران در عراق هیچ‌چیز حل نخواهد شد.
هر کسی که با هدف مقابله با (رژیم) ایران اقدام کند، باید از یک چیز مطمئن شود. (این‌که) یک مقاومت معتبر مخالف رژیم ایران وجود دارد سازمان مجاهدین خلق ایران برای برقراری دموکراسی، عدالت، حقوق‌بشر و حقوق زنان در ایران آماده هستند. آنها سلاحهای اتمی را ممنوع می‌کنند، آنها حکم اعدام را لغو می‌کنند، دین و سیاست را از هم جدا می‌کنند؛ دیدگاه آنها از آزادی برای میلیونها ایرانی ستمدیده است. این هدفی است که برای آن جنگیده و کشته شده‌اند.
فداکاری آنها در سازمان مجاهدین خلق ایران مورد تقدیر همه ما است و علت نام‌گذاری کتابی که نوشتم همین است: از خودگذشتگی.

پس از آن سر راجر گیل نماینده ارشد محافظه‌کار در پارلمان انگلستان بر لزوم مقابله با اقدامات مماشات‌جویانه در قبال رژیم آخوندی از جمله در مذاکرات اتمی، گفت:«اگر این را در کنار درد و رنج غیرقابل تحمل انسانی که در کمپ (لیبرتی) اتفاق می‌افتد بگذاریم، به‌خصوص در گرمای چند روز گذشته، با وجود بی‌کفایتی مقامات بلندپایه که باید این مهم را به‌رسیمت شناخته و چیزی در موردش بگویند، جدا ما که دور این میز و یا در شورای اروپا و پارلمان اروپا نشسته‌ایم، باید از خودمان شرمنده بشویم.
 

 
معتقدم که ما می‌توانیم و باید در شورای اروپا این موضوع را بیشتر مطرح کنیم. ما اعضای پارلمان باید این مسأله را در دستور کار جلسه بعدی که در پایان سپتامبر خواهد بود، قرار دهیم.
این چیزی که ما می‌بایست مطرح کنیم نه فقط برای آزادی ایران بلکه به‌دلیل منافع کل امنیتی همه جهان

سر کایر استارمر کیوسی نماینده پارلمان از حزب کارگر و حقوقدان برجسته انگلیسی در سخنان خود در کنفرانس لندن، گفت:(رژیم) ایران یک مسأله بحرانی در زمینه حقوق‌بشر بین‌المللی است. ما استاندارهای جهانی داریم که دنیا به آن متعهد است و می‌بایست در همه جا، هر چند که شرایط غامض باشد، اجرا شود و در این‌جا، ایران مصداق بارزی از این مهم است.

 

مهمترین موضوع در مورد استاندارها شیوه‌های مسئول ‌شناختن کشورمان در مورد نقض حقوق‌بشر است. به‌خصوص بعد از توافق اتمی این یک دوران مهم، در مورد مسئول‌شناختن (رژیم) ایران است و ما باید تلاشمان را مضاعف کنیم. من با سخنران قبلی موافقم که باید از طریق شورای اروپا و نهادهای بین‌المللی (اقدام کنیم). ما می‌بایست در مورد این مسائل و بسیاری از بحثهای دیگر از حاکمیت قوانین بین‌اللملی در راستای ارزشها و اصولمان استفاده کنیم.

لرد تونی کلارک رئیس پیشین حزب کارگر انگلستان و نماینده مجلس اعیان در سخنرانی‌اش در کنفرانس پارلمانی لندن، محاصره و محدودیتهای سرکوبگرانه علیه اشرفی‌ها در لیبرتی را محکوم کرد.
 

 

 وی  با یادآوری تلاشهای لرد کوربت و لرد اسلین فقید در حمایت از مقاومت ایران، گفت:« طی 30سال گذشته، من تلاش بسیاری کردم که موضوع حقوق‌بشر قبل از موضوع اتمی برای همه ما مطرح شود؛ اما در تمام آن سالهای گذشته ما با این صحنه مواجه می‌شدیم که جوانان بر روی جراثقال‌ها دار زده می‌شدند... . جوانهای کم سن و سال، (مثلاً ) 16 (ساله)، بیرون برده شده و به سرعت اعدام می‌شدند، فقط دو هفته قبل بعد از این همه سال مردان جوان انگشتانشان قطع می‌شد، به‌خاطر این‌که با چیزهایی که اتفاق می‌افتاد مخالف بودند.
ما تعداد نفرات زیادی داشته‌ایم که خیلی سخت تلاش کرده‌اند تا پیامی را نشر دهند و امروز البته ما باید درک کنیم که هنوز راهی کاملاً طولانی را در پیش داریم.
شما باید به‌یاد داشته باشید وقتی با (رژیم ایران) معامله می‌کنید آنها افراد شیطانی هستند که باید به محاکمه کشیده شوند و من خوشحالم که یک روز یک نفر گفت، آنها به محاکمه کشیده خواهند شد و آنها بایستی به‌خاطر هر آنچه انجام داده‌اند پاسخ بدهند.
من فقط دعا می‌کنم روزی را ببینم که حرف رابین کوربت به‌حقیقت بپیوندد و ایران آزاد باشد.

در ادامه کنفرانس لندن، لرد مگینس نماینده مستقل مجلس اعیان انگلستان بی‌عملی دولتهای غربی را در قبال محاصره اشرفی‌ها محکوم کرد و بر لزوم استمرار تلاشها و اعمال فشار برای اطلاع‌رسانی درباره وضعیت لیبرتی تأکید کرد.

 

دکتر صباح المختار رئیس انجمن وکلا و حقوقدانان عرب سخنران بعدی کنفرانس پارلمانی در مجلس انگلستان بود.
وی با ذکر تاریخچه کوتاهی از جابه‌جایی اجباری اشرفی‌ها از اشرف به لیبرتی، گفت: لیبرتی یک کمپ نیست، بلکه یک زندان است. آنها از هر حقوق‌بشری که می‌توانید تصور کنید محرومند. آنها از حقوق پایه‌یی انسانی برای زندگی و حفاظت محرومند. بیمارستان آنجا فعال نیست. وضعیت درمانی آنجا مناسب نیست، به‌دلیل این‌که امکانات سرمایشی نیاز دارد و همه در این کمپ محدود هستند و رنج می‌کشند.

 

دکتر صباح المختار سپس به دخالتهای و حمایت رژیم از تروریسم در کشورهای منطقه پرداخت، و اضافه کرد:
در حال حاضر مردم در عراق بیشتر توسط شبه‌نظامیانی کشته می‌شوند که مورد حمایت (رژیم) ایران هستند تا توسط داعش.
(آخوندها) کسانی نیستند که بشود با آنها توافق کرد. آنها کسانی هستند که مصمم به تخریب هر چیز با شرافت در هر کجای جهان هستند.
آنها از کشورشان دفاع نمی‌کنند، با کفار هم که نمی‌جنگند، بلکه با مسلمانان می‌جنگند.

در ادامه کنفرانس پارلمانی لندن، دیوید جونز وزیر ولز در کابینه اول دیوید کامرون و نماینده محافظه‌کار مجلس عوام انگلستان به سخنرانی پرداخت و گفت:روز گذشته این مطلب را که (رژیم) ایران در فراسوی مرزها به مداخله‌گری می‌پردازد، به وزیر خارجه مطرح کردم. اشاره کردم که این مداخله‌جویی عمدتاً از طریق سپاه پاسداران (رژیم) ایران صورت می‌گیرد من فکر می‌کنم این خوب است که برنامه اتمی تحت یک ساختار بازرسیهاست و ما می‌دانیم که رژیم ایران چقدر برای چنین کارهایی زمان را طول می‌دهد. من از برخی ترتیبات توافق (اتمی) استقبال می‌کنم، اما نگرانی‌های بزرگی هم دارم.
 

 
دیوید جونز سپس به شرکتش در گردهمایی بزرگ مقاومت ایران در پاریس به‌همراه هیأت منتخبان و شخصیتهای انگلیسی پرداخت، و افزود:
من فکر می‌کنم برای بزرگترین گروه شنوندگان در تمام عمرم صحبت کردم. مکانی بود مملو از صد هزار نفر از مردم از شنوندگان خواستم به 13سال قبل نگاه کنند و به تصمیمی که من معتقدم واقعاً خجالت‌آور بود و آن نامگذاری سازمان (مجاهدین) به‌عنوان یک سازمان تروریستی بود. آنچه مریم رجوی تصمیم گرفت، این بود که دولتهایی را که چنین تصمیمی گرفته بودند، تحت تعقیب قرار دهد. من خاطرنشان کردم که این تصمیمی‌خردمندانه و متین بود چرا که قدرت قانون و قانون‌مداری را در صف و به خدمت سازمانی درآورد که به آن اتهام زده شده بود شواهد حاکی از آن بود که شورای ملی مقاومت به‌راحتی باید در برابر اتهام تروریستی و غیرقانونی وا بدهد. اما در واقع تصمیم گرفت راه قانون را بپیماید و سرانجام هم از آن پیروز بیرون آمد. من فکر می‌کنم این یک رفع اتهام کامل برای شورای ملی مقاومت بود و فکر می‌کنم اکنون مهم است که دولتها و پارلمانهای جهان به‌طور منصفانه به شورا گوش فرا دهند. این چیزی است که من و همکارانم می‌خواهیم تا شاهد باشیم که به‌زودی اتفاق بیفتد.
دیوید جونز در ادامه سخنان خود با اشاره به محدودیتهای اعمال‌شده بر اشرفی‌ها در لیبرتی، تصریح کرد: حتی با استانداردهای عراق، ساکنان لیبرتی، برای مدت طولانی تحت محاصره شدید توسط نیروهای امنیتی عراق بوده‌اند که به‌وضوح تحت فرمان نیروی قدس به فرماندهی قاسم سلیمانی صورت می‌گیرد. (در روزهای گذشته) نیروهای امنیتی عراق به‌دستور فالح فیاض از حرکت و تردد کلیه وسایلی نقلیه به داخل کمپ لیبرتی جلوگیری کردند. از جمله کامیونهای حامل سوخت، غذا و تخلیه فاضلاب. به‌نظر من این ظالمانه‌ترین شکل محاصره خشن و فرسایشی، خیلی صریح شکنجه غیرانسانی است که شما می‌توانید تصور کنید. همه ما باید مراقب باشیم و باید هر کاری را که ممکن است و می‌توانیم انجام بدهیم تا این مسائل را اطلاع‌رسانی کنیم؛ چرا که این توهینی به انسانیت است و کاری است که نیروهای امنیتی عراق به‌دستور سپاه پاسداران انجام می‌دهند.

سخنران بعدی کنفرانس لندن استیو مک‌کیب معاون پیشین وزیر و نماینده ارشد حزب کارگر در مجلس عوام انگلستان با اشاره به گردهمایی بزرگ 23خرداد مقاومت ایران در پاریس، گفت:اگر می‌خواهید بدانید چگونه یک گردهمایی بزرگ را ترتیب دهید، آن‌را این‌چنین انجام می‌دهید. در زندگی‌ام در چند گردهمایی سیاسی شرکت کرده‌ام، اما فکر نمی‌کنم چیزی شبیه به آن‌را دیده باشم. باور نکردنی بود.
 

 
وی آنگاه درباره توافق اتمی وین، گفت: چیزی که می‌دانیم این است که در اصل، اگر به‌خاطر این مقاومت نبود از برنامه اتمی مخفی (رژیم ایران) مطلع نمی‌شدیم.
فکر می‌کنم اگر ما واقعاً می‌خواهیم صداقت این رژیم را درباره ایجاد تغییر آزمایش کنیم، علاوه بر این‌که چگونه با ترتیبات اتمی موافقت کنیم، دو آزمایش فوری وجود دارد که باید انجام بدهیم. اولین آزمایش این است که: ما باید با پیشنهادات خانم رجوی موافقت کنیم که اجازه بدهید 100میلیارد دلار، سرمایه‌های مسدود شده، توسط سازمان ملل مانیتور شود که بدانیم این واقعاً برای بازسازی و توسعه در ایران مصرف می‌شود و نه برای تأمین مالی تروریسم در سراسر منطقه. و چیز دیگری که باید انجام بدهیم این است که باید محاصره (لیبرتی) را پایان بدهیم.
نماینده ارشد حزب کارگر در پارلمان انگلستان در ادامه سخنانش، تصریح کرد: این رژیمی است که در آشفتگی و بهم‌ریختگی است. عنصر هماهنگی اصلی این رژیم واقعاً دچار مسأله و مشکل است، مانند تمام دیکتاتوریهای پوسیده و فاسد، کم کم دارد از هم می‌پاشد و از داخل منفجر می‌شود. اما امید به چشم‌انداز یک دموکراسی غیرمذهبی در ایران و جدایی دین از دولت (وجود دارد). پارلمانی که در آن کرد، بلوچ، یهودی، مسیحی، ارمنی، زرتشتی و مسلمان همه در کنار هم می‌نشینند، شورایی که 50 درصد آن زن هستند.

بارونس اودین نماینده مجلس اعیان انگلستان از حزب کارگر در کنفرانس لندن، اظهار داشت:
17سال است که در پارلمان هستم و فعالیتهای مقاومت ایران را دنبال می‌کنم.
 

 

 همیشه شاهد فداکاریهای آنها هستم که در پارلمان تلاش می‌کنند نمایندگان را در مورد وضعیت ایران مطلع سازند. واقعاً با کار و فداکاری‌شان قیمت داده‌اند تا مطمئن شوند که نماینده‌های پارلمان از اوضاع مطلع شوند.
من برای شما احترام عمیقی قائلم.

لرد برایان کاتر نماینده مجلس اعیان از حزب لیبرال-دموکرات در سخنرانی خود، گفت: مثل همیشه این برای من یک افتخار است که با شما دیدار کنم.
 

 

 در این رابطه من یک‌بار دیگر در گردهمایی بزرگ شما در پاریس شرکت کردم که با هر استانداردی شگفت‌انگیز است. برای سالیان من در این گردهمایی شرکت کرده‌ام. این غیرمعمول است که شخصیتهایی از ملیتهای مختلف برای بیان یک نکته مشترک در مورد حکومت ایران که لازم است گفته شود، گردهم می‌آیند. همچنین بسیاری از نمایندگان از هر دو مجلس ما از نقاط مختلف شرکت کرده بودند.
لرد کاتر در ادامه سخنانش خواهان رفع محاصره و فشارها علیه اشرفی‌ها در لیبرتی شد، و افزود:
این اقدامات نادرست باید متوقف شود من و همکارانم که شما را حمایت می‌کنند، به این حمایت ادامه خواهیم داد. ما باید در آینده به مبارزه‌مان ادامه بدهیم.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar