یارومیر اشته تینا، نماینده پارلمان اروپا و معاون زیرکمیته امنیت و دفاع در پارلمان اروپا قبلاً یک خبرنگار شرایط جنگی در مناطق شوروی سابق بوده است. او مینویسد:
هفته گذشته با همکارانم در پارلمان اروپا از اشرف۳ دیدار کردم که محل جدید اپوزیسیون دموکراتیک ایران، سازمان مجاهدین خلق ایران در آلبانی در حومه تیرانا است.
این دیدار به واقع یک سفر انگیزاننده بود که چشمم را باز کرد که چگونه دروغپراکنی و خبرهای مجعول رژیم ایران میتواند افکار عمومی را نسبت به واقعیات فریب بدهد.رژیم ایران امکانات وسیع مالی را برای منحرف ساختن حقایق هزینه میکند.
حدود ۳۰۰۰نفر از اعضای اپوزیسیون دموکراتیک که خیلیهایشان تمامی زندگیشان را وقف برقراری آزادی و دموکراسی در کشورشان کردهاند، در اشرف۳سکونت دارند.
اشته تینا میافزاید:
بهعنوان یک خبرنگار مناطق جنگی در اروپا و آسیا برای سالیان من اغلب شاهد مردمی بودهام که جابهجا شده و با وضعیت دشواری مواجه بودهاند. اما در این مورد آنچه برایم تکان دهنده بود روحیه بینظیر و بالای این رزمندگان شجاع آزادی بوده است. اشرفیها که همگی چندبار در عراق جابهجا شده بودند در شرایطی بودهاند که قبل از هجرت به آلبانی، اموالشان مصادره شده بود. اما انعطافی قابل توجه و تعهدی نمونه در فائق آمدن بر این مشکلات از خود نشان دادند.
آنها در عراق، سالها تحت سرکوب مستمر و حملات مرگبار شبهنظامیان حامی رژیم ایران قرار داشتند. تا اینکه در سپتامبر ۲۰۱۶ به آلبانی رسیدند. سازمان ملل برای بخشی از آنها به مدت یکسال محل استقرار موقت ترتیب داد. اما زمانی که این مدت در پایان ۲۰۱۷ منقضی شد همه ساکنان مجبور شدند آنجا را ترک کنند و محل جدیدی پیدا کنند.
اما از آنجا که هیچ کجا تأسیساتی یا ساختمانی که بتواند این جمعیت بزرگ را در آن جای بدهد نبود، آنها تصمیم گرفتند مکان خود را در یک مزرعه که در حومه تیرانا خریداری کردند احداث کنند. این مکان جدید بهطور سمبلیک اشرف۳ نامیده شد و این بعد از آن بود که آنها دوبار مجبور به ترک کمپهای اولیه در عراق شده بودند. اشرفیها روز و شب کار کردند تا شهری را از اول در یک مزرعه خالی از هر گونه بنا بسازند.اما حالا اشرف۳ دارای امکانات زیادی از جمله تصفیه آب، بیمارستان، واحدهای دندانپزشکی، دارو خانه، نانوایی،مغازهها، مراکز ورزشی، سالنهای گردهمایی، مراکز تحصیلی است.
وی در نوشتهاش ادامه میدهد:
هزینه تمامی این سازندگیهای چشمگیر از طریق کمکهای مالی و گرفتن وام از حامیان اپوزیسیون ایرانی در سراسر جهان تأمین شده است. هیچ کمک دولتی یا سوبسیدی وجود نداشته است.رژیم ایران که از انتقال امن مخالفان اصلی خود به آلبانی به خشم آمده بود و نسبت به یک سال قیام های مستمر و اعتراضات در داخل ناتوان مانده بود دست به یک کارزار تبلیغات رسانهیی زد و امکانات زیادی را در ماههای اخیر در برخی مطبوعات غربی هزینه کرد.
رژیم ایران تلاش کرد ساکنان اشرف را بدنام و شیطانسازی کند تا حامیانشان را دلسرد سازد و راه را برای توطئههای جدید علیه این مخالفان در اروپا هموار سازد.....
بالاتر از حقیقت چیزی نیست. طی سفر کوتاهی که به اشرف۳داشتم با صدها نفر از ساکنان ملاقات و صحبت کردم که همبستگی صمیمی خود را به آرمانشان نشان دادند....
در زمانی که در اشرف بودم همچنین در یک کنفرانس بزرگ با حضور ۵۰۰نفر از شهروندان آلبانی شامل اعضای پارلمان آلبانی، مقامات محلی و شهروندان عادی حضور داشتم که برای حمایت از اپوزیسیون ایران به اشرف آمده بودند....
من بهطور خاص از عزم زنان اشرفی تکان خوردم و اینکه تا چه میزان به ایستادن در مقابل آخوندها به هر قیمتی و تا به آخر، متعهد هستند.
من بهطور کامل متقاعد هستم که با این رزمندگان آزادی مصمم و منطقی، روزهای آخوندها در ایران به شماره میافتد.
یارومیر اشته تینا مینویسد:
تنها طی چند هفته گذشته اعتصابات گستردهیی از هزاران نفر از کارگران کارخانجات نیشکر و فولاد در جنوب ایران در جریان بوده است. این اعتصابات بهدنبال سلسلهیی از اعتراضات و اعتصابات سراسری بوده که توسط کشاورزان، کامیونداران، معلمان و خیلی دیگر از بخشهای جامعه ایران طی سال گذشته برگزار شدهاند....
این رژیم حتی به توطئههای ترور علیه فعالیتهای مجاهدین در آلبانی متوسل شده است. در یک مورد با خودرو بمبگذاری شده یک گردهمایی سال نو ایرانی را در تیرانا هدف قرار داده بود که توسط پلیس آلبانی خنثی گردید.
فرانسه و بلژیک و آلمان سه ماه بعد از این توطئه، عوامل گوناگون رژیم ایران را دستگیر کردند از جمله یک دیپلمات ارشد از سفارت ایران در اتریش.
این دیپلمات به لوکزامبورگ رفته بود تا یک و سیله بهشدت انفجاری علیه گردهمایی ایران آزاد شورای ملی مقاومت ایران را به کار بگیرد با استفاده از همان موادی که توسط داعش در بمبگذاریهای بروکسل استفاده شده بود.
این گردهمایی در ماه ژوئن با شرکت دهها هزار نفر از جمله سیاستمداران ارشد غرب برگزار شده بود...
اشته تینا در قسمت پایانی مطلب خود مینویسد:
اما واکنش فدریکا موگرینی نماینده عالی اتحادیه اروپا به یک سلسله توطئه ترور رژیم ایران در خاک اروپا سکوت کامل بوده و در عوض بر تجارت بیشتر با ایران مصر بوده که بهعنوان بخشی از توافق اتمی صورت میگرفته است.
بسیاری از ما در پارلمان اروپا بر این باوریم که نماینده عالی ما، بهتر بود اولویت را به امنیت شهروندان اتحادیه اروپا میداد و روی اخراج دیپلمات تروریستهای رژیم ایران از اتحادیه اروپا متمرکز میشد. نه اینکه بر روی یک حکومت دینی بنیادگرای سرکوبگر و فاسد سرمایهگذاری کند که دورانش بسر رسیده است.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar