torsdag 9 juni 2016

تولد ۱۲۰ کودک معتاد در ماه، ثمره حاکمیت ننگین آخوندها

به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا: «'رویا' صبح جمعه 14خردادماه ساعت 5 صبح، پس از نزدیک به سه هفته بستری بودن در بخش کودکان بیمارستان لقمان، به خواب ابدی رفت». این کودک ناشناس که «رویا» نامیده شده، به‌دلیل اعتیاد مادرش و رها شدن در بیمارستانهای تهران به این سرنوشت دچار شده است.

این خبرگزاری در ادامه به‌نقل از یکی از کارگزاران رژیم در خصوص بی‌عملی مقامات دولت آخوند حسن روحانی می‌نویسد: «ساختار فقر و حاشیه نشینی در مناطق آسیب دیده جامعه و معضل فراگیر اعتیاد که مانند یک طاعون و بیماری در سراسر کشور فراگیر شده و برنامه‌های بلندمدت و کوتاه مدت و عزمی راسخ برای پیشگیری از این معضل خصوصاً در مناطق آسیب دیده و حاشیه نشین کشور مشاهده نمی‌شود و اصلی‌ترین قربانیان این معضل کودکان هستند».

خبرگزاری حکومتی ایسنا با اشاره به بی‌مبالاتی سیستم بهزیستی رژیم نوشت: «کودکانی که بدون حمایت وارد بیمارستان می‌شوند یا بد سرپرست هستند که نباید خانواده‌ا‌ش بالای سر کودک باشد و یا مانند رویا بدون سرپرست هستند؛ حتی یک همراه بیمار برای این نوزاد وجود نداشت. طرحهایی مثل 'سلامت یار' که فقط اسمشان باقی مانده و در مقام عمل هیچ کس پا پیش نمی‌گذارد نه در ساختار بهزیستی و نه بیمارستان و هیچ کس قیم این کودک نیست تا در صورت کم‌کاری در مراحل درمان، آن را پیگیری کند».

این خبرگزاری در مورد وضعیت اورژانس های رژیم می‌نویسد: «اورژانس اجتماعی به دلایلی از جمله کمبود بودجه، کیفیت پایین خدمات و عدم دلسوزی و پیگیری صحیح، نقطه اتکایی برای نجات نوزادان و کودکان در معرض آسیب نیست؛ همچنین آن که در بیمارستانهای ما تا زمانی که کودک به مرحله اوردوز نرسد هیچ اقدامی برای ترک اعتیاد انجام نمی‌دهند و در نظام پزشکی ایران نیز هیچ سازوکاری برای ترک اعتیاد کودکانی که تست اعتیاد آنها مثبت است، وجود ندارد».

معضل بی‌جواب 20ساله

یکی دیگر از کارگزاران رژیم در مورد وضعیت فاجعه‌بار کودکان معتاد گفت: «20سال پیش که ما کارمان را شروع کردیم، نوزادی مانند رویا جانش را از دست داد، حالا 20سال از آن زمان گذشته اما همان اتفاق تکرار شد، ما هم‌چنان تنها هستیم... به گفته مسئولان متأسفانه روزانه در تهران سه تا چهار کودک با اعتیاد به دنیا می‌آیند؛ این درحالیست که نزدیک به دو میلیون کودک کار در کشور وجود دارد، در چنین شرایطی کژدار و مریض کار کردن در مقوله اعتیاد، شرم‌آور است».

وی ادامه داد: «رویا نوزادی بود که از شدت سوء تغذیه و مصرف مواد در طول ده روز باقیمانده زندگی‌اش حتی نای گریه کردن هم نداشت و فقط ناله می‌کرد و بعد از گذشت چهار ماه زندگی سخت در بیمارستان مرد چون هیچ کس مسئولیت این کودک را از اول به عهده نگرفت».

این کارگزار رژیم با اشاره به لاینحل بودن معضلات اجتماعی در رژیم آخوندی اذعان کرد: «متأسفانه هیچ سازمان و ارگانی در خصوص مسئولیت حل معضل اعتیاد نوزادان و کودکان فکری نمی‌کند و ما همیشه شاهد به دنیا آمدن کودکان معتاد از مادران معتاد و همچنین شاهد فروش و مرگشان هستیم و خواهیم بود».

وی با اشاره به سیاستهای رژیم که همیشه با خرده‌فروشان مقابله می‌کند اما کلان فروشان که در واقع مقامات بالای رژیم هستند هیچ پیگرد علیه‌شان صورت نمی‌گیرد گفت: «: تا زمانی که به جای این‌که با مواد فروشان اصلی برخورد کنند، خرده فروش‌ها را اعدام کنند، وضعیت مواد مخدر و معتادان به همین شکل است و ما شاهد مرگ نوزادان بی‌دفاع خواهیم بود».

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar